Sunday, April 26, 2009

Η γενιά των 700 ευρώ συναντάει τους 50και: Συνέντευξη Τύπου για την 1η Ευρωπαϊκή Ημέρα Διαγενεακής Αλληλεγγύης


Συνέντευξη Τύπου των οργανώσεων
«Γενιά των 700 ευρώ - G700» και «50και Ελλάς»
για την 1η Ευρωπαϊκή Ημέρα Διαγενεακής Αλληλεγγύης


"Η γενιά των 700 ευρώ συναντάει τους 50και"

Την Τρίτη 28 Απριλίου, ώρα 13.00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», η διαδικτυακή οργάνωση νέων «Η Γενιά των 700 Ευρώ – G700» και η εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ατόμων Μεγαλύτερης Ηλικίας (Age Platform) στην Ελλάδα, «50και Ελλάς», δίνουν κοινή συνέντευξη τύπου για το διαγενεακό ζήτημα με αφορμή την 1η Ευρωπαϊκή Ημέρα Διαγενεακής Αλληλεγγύης και Συνεργασίας, όπως αυτή ορίστηκε στις 29 Απριλίου κάθε έτους από τη Σλοβενική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Απρίλιο του 2008.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί κοινή γραπτή δήλωση – πρόταση για την προώθηση της διαγενεακής αλληλεγγύης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η γραπτή δήλωση θα κατατεθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τα κόμματα, το Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η συνέντευξη Τύπου έχει καταχωρηθεί στην ΕΕ σαν επίσημη ελληνική δράση για τον εορτασμό της 1ης Ευρωπαϊκής Ημέρας Διαγενεακής Αλληλεγγύης.

3 comments:

  1. Θυμάστε που είχα αναφέρει στις 26 Μαρτ. για κάποια πειράματα στα οποία φαινόταν να υπάρχει μια πυρηνική αντίδραση χαμηλής ενέργειας (Cold Fusion);
    Πλέον πάνω από 120 ερευνητικά εργαστήρια επιβεβαιώνουν το φαινόμενο:

    Cold Fusion Is Hot Again

    Απίστευτα νέα παίδες. Μιλάμε πια για μια ενεργειακή επανάσταση που όμοιά της δεν έχει υπάρξει από την ανακάλυψη της φωτιάς!
    Απεριόριστη καθαρή ενέργεια για όλους...

    ReplyDelete
  2. Επιτέλους παιδιά. μπράβο.

    για την ελληνική συμμετοχή στον ευρωπαϊκό εορτασμό.

    ReplyDelete
  3. Το μεσημέρι θα αναρτήσουμε και τη γραπτή δήλωση.

    ReplyDelete