Friday, May 2, 2008

Είστε γενιά 700; Καταθέστε την προσωπική σας εμπειρία και άποψη στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα ΜEGA"

Η εκπομπή "Κοινωνία 'Ωρα MEGA" κάνει θέμα τη Γενιά των 700 €. Παραθέτουμε παρακάτω την πρόσκληση που μας έστειλαν οι συντάκτες της εκπομπής. Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος μπορείτε να επικοινωνήσετε στα στοιχεία που παραθέτονται παρακάτω.

Η γενιά των 700 € αποκτά φωνή μέσω της εκπομπής "Κοινωνία 'Ωρα MEGA". Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας δεν μπορούν να δώσουν αύξηση στους μισθούς. Δίνουν όμως το μικρόφωνο και το χρόνο σε αυτούς που θέλουν να πουν ποια ήταν τα όνειρα τους τα οποία αποτιμούνται στα 700 €. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο e-mail της εκπομπής koinonia@megatv.com μέχρι την Δευτέρα 5 Μαϊου.

9 comments:

  1. Διαβάζω από την δεξιά στήλη του μπλογκ τη ρήση του κ. Φοίβου Καρζή:

    "...Μια ολόκληρη γενιά αντιμετωπίζει μαζικά την πιθανότητα να έχει κοινωνική θέση και οικονομικό επίπεδο χαμηλότερο από την οικογένεια από όπου προέρχεται..."

    Δεν κατανοώ ούτε στο ελάχιστο το πρόβλημα που υπονοεί ο δημοσιογράφος. Δεν είναι λογικό να έχει ένας νέος 25-30 χρονών λιγότερο αναγνωρίσιμη κοινωνική θέση από τον 50άρη πατέρα του που την καλλιεργεί μια ζωή; Δεν είναι απόλυτα λογικό ένας νέος που ξεκινάει επαγγελματική πορεία να έχει μικρότερες απολαβές από τους γονείς του, που έχουν 30ετή εργασιακό και επενδυτικό βίο;

    Φυσικά και είναι απόλυτα λογικό!

    ReplyDelete
  2. όχι δε γίνεται σύγκριση ανάμεσα στην οικονομική κατάσταση ενός μεσήλικα και αυτή ενός νέου. Αυτό που λέει ο Καρζής και πολλοί άλλοι με χαρακτηριστικότερο όλων τον Γιάννη Βούλγαρη είναι ότι η κοινωνική και οικονομική ευημερία η οποία συνηθίσαμε να είναι γραμμικά και αλματωδώς αυξητική από γενιά σε γενιά τώρα κινδυνέυει να μείνει στάσιμη. Η μαζική κοινωνική και οικονομική άνοδος που ήταν χαρατηριστικό της μεταπολιτευτικής Ελλάδας δεν συνιστά πλέον το μέλλον όλων.

    ReplyDelete
  3. Εγώ δεν έχω δει ακόμη του Βαξεβάνη την εκπομπή ρε γαμώτο...
    Όταν είναι να παιχτεί ρίξτε σύρμα γιατί δεν την ανοίγω συχνά την TV!

    ReplyDelete
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700,ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.....

    ReplyDelete
  5. θα παιχτεί μάλλον Παρασκευή πρωί

    ReplyDelete
  6. Δεν ειναι οξυμορο να εχουν g700 υπαλλοιλους και να κανουν και εκπομπη υπερ τους; Προφανος και ειναι για θεαματικοτητα και μονο!

    ReplyDelete
  7. γιανα μη παρεξηγηθουμε κιολας εννοω εργαζομενους με 700 ευρο! γενιας 700 g700

    ReplyDelete
  8. Χμμ, οκ, τοτε ειναι πιο συζητησιμο το statement.

    Οπως και να εχει καλη επιτυχια με την εκπομπη και ελπιζω να την ανεβασετε καπου να τη δουμε ολοι.

    ReplyDelete
  9. στη δημοσιογραφία γίνεται της π*νας, η εργασιακή ανασφάλεια ακόμα και η μη καταβολή των δεδουλευμένων για μήνες είναι σύνηθες φαινόμενο, δυστυχώς. Μάλιστα πολλές φορές το έχουμε συζητήσει το θέμα με τα παιδιά ο έρχονται για διάφορα ρεπορτάζ. Έχει δημιουργηθεί ένα σχετικό blog από δύο γυναίκες δημοσιογράφους με τίτλο ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ρίξτε του μια ματιά

    ReplyDelete