Wednesday, April 9, 2008

Οριστική η μεταμεσονύκτια λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ

από in.gr

Σε μόνιμη βάση θα λειτουργούν τα νυχτερινά δρομολόγια του Μετρό και του ΗΣΑΠ την Παρασκευή και το Σάββατο, τα οποία θα λειτουργούν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Η απόφαση πάρθηκε μετά τα ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά στοιχεία για την επιβατική κίνηση.

Σύμφωνα με τη NET, το μέτρο που είχε εφαρμοστεί πιλοτικά για δύο μήνες, θα ισχύει πλέον μόνιμα και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του υπουργού Μεταφορών.

Τα πρώτα στοιχεία για την επιβατική κίνηση των νυχτερινών δρομολογίων κρίθηκαν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. 'Οσον αφορά στο Μετρό, οι αριθμοί έχουν ξεπεράσει τις προβλέψεις, καθώς μετά τα μεσάνυχτα στους συρμούς του επιβιβάζονται από 14.000 έως 18.000 άνθρωποι, ενώ στον ΗΣΑΠ οι μετρήσεις σε έξι σταθμούς έδειξαν ότι με τους συρμούς μετακινούνται περίπου 12.000 επιβάτες τα βράδια της Παρασκευής και 19.000 τα βράδια του Σαββάτου.

9 comments:

  1. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.Εμπρός γιά ΟΛΟΝΥΚΤΙΟ ΜΕΤΡΟ τα ΠΣ.

    ReplyDelete
  2. Για να μπορούμε επιτέλους να πηγαίνουμε και σε after μαγαζά.

    ReplyDelete
  3. Να και κατι καλο μεσα στα χαλια που ακουμε! Ειναι και ενα καλο χτυπημα στους απαισιους ...ταριφες! Αρκετα πια, φτανει η κερδοσκοπια τους και εχουν και τα μουτρα να απαιτουν διπλη ταριφα και να σου φυσανε και τον καπνο στη μουρη, γιατι ειναι
    και πολυ...μαγκες!
    Βρε ουστ!

    ReplyDelete
  4. Είναι αναμφίβολα μια θετική εξέλιξη για την οποία παλέψαμε πολύ και πολλοί. Το ΜΕΤΡΟ απ' ότι φαίνεται ούτε οικονομικό πρόβλημα θα αντιμετωπίσει, ούτε πρόβλημα ασφάλειας θα έχει, ούτε αυξάνονται τα περιστατικά βίας όπως ισχυρίστηκαν αρχικά ότι θα συνέβαινε διοίκηση και συνδικαλιστές. Η μεταμεσονύκτια λειτουργία του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ ήταν κάτι που το ήθελαν οι κάτοικοι της πόλης και ειδικά οι νέοι και που αναμφίβολα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής στην Αθήνα.

    ReplyDelete
  5. Χαίρω χαράν μεγάλην!!!!!!!!!!!!!

    ΖΗΤΩΣΑΝ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ

    ReplyDelete
  6. ΟΤΑΝ λέτε ολονύκτια εννοείται χωρίς καμμιά διακοπή;;;;;;

    Επίσης, θα υπάρχει ολονύκτιο το ΠΣ μέχρι ΚΑΙ αεροδρόμιο;

    ReplyDelete
  7. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ να ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ (προαιρετικώς) SUPERMARKETS, επί 24ωρης βάσης για νά πάψει να μας ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ το παράσιτο στην γωνία της γειτονιάς χρεώνοντας το κουτακι του καφέ 3 ΦΟΡΕΣ την τιμή του supermarket!!!!!!!!!!!!!!!

    ΖΗΤΩΣΑΝ τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

    ΤΕΛΟΣ στην ΚΑΤΟΧΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ από τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ των ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ

    ReplyDelete
  8. ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΨΗΠΟΤΑΤΕΣ ΤΑΡΙΦΕΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!

    @ΕΛΒΙΡΑ-ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΟΣ:
    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ...

    ReplyDelete