Tuesday, May 12, 2009

Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη: Συνέντευξη στον Flash 96



Σύντομη συνέντευξη του Θανάση Γκούγκλα, ιδρυτικού μέλους της G700, στην εκπομπή του Δημήτρη Κρικέλα στο ραδιόφωνο του Flash 96, με αφορμή τη βράβευση του blog της "Γενιάς των 700 ευρώ" από το Ευρωκοινοβούλιο.

Επίσης:

Νέα ειδική σελίδα με όλο το υλικό για το Διαγενεακό Ζήτημα



8 comments:

  1. Πολύ ωραία τα βραβεία και οι συνεντεύξεις... αλλά μάλλον είναι καρότο γιατί δεν βλέπω να ενδιαφέρετε κανείς πραγματικά...

    ReplyDelete
  2. Ελάχιστοι χώροι ενδιαφέρονται πραγματικά κυρίως πρόσωπα και κάποια μικρά κόμματα εκτός κοινοβουλίου. Και ο συριζα αλλά εγώ με το συριζα διαφωνώ ειδικά τώρα που έβαλε την κοε να εκπροσωπήσει τη γενιά των 700 καλά κρασά...

    ReplyDelete
  3. Παρατηρώ όμως ότι υπάρχει κοινωνικό ενδιαφέρον πολύ έντονο ανεξάρτητα από το τι κάνουν τα κόμματα. Λογικό διότι όλοι γονείς και νέοι ανησυχούν για το εργασιακό. Αυτό είναι που μετράει και κρατάει αναμένη τη φλόγα. Έχει ψωμί η ιστορία ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

    ReplyDelete
  4. for now g-motion let's organise a big cane-up to celebrate!!!

    ReplyDelete
  5. Έχεις δίκιο Γμόσιε.

    Τη διάκριση των Γ700 σε ευρωπαϊκό επίπεδο εγώ τη βλέπω περισσότερο ως αναγνώριση από το πολιτικό σύστημα ενός μεγάλου προβλήματος και μιας επερχόμενης καταιγίδας, αλλά και φόβου για το τι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνέπειες θα έχει η άνοδος του πρεκαριάτου.

    Η ανασφάλεια για το μέλλον των παιδιών σε μια στάσιμη αγορά εργασίας είναι δεδομένη από τους γονείς. Η συνειδητοποίηση από τα ίδια τα παιδιά για τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν με το που βγουν από τον εκπαιδευτικό κύκλο, από την άλλη μεριά, αργεί πολύ, ένα μέγα πρόβλημα από μόνο του, καθώς έτσι δεν ασκείται η ανάλογη πίεση για να υπάρξουν ισορροπημένες πολιτικές αποφάσεις που ευνοούν το σύνολο χωρίς να υποβαθμίζουν συνεχώς το μέλλον κάποιων ηλικιακών ομάδων έναντι κάποιων άλλων.

    ReplyDelete
  6. δεν είπα αυτό μεσούτ. είπα ότι οι πολιτικοί κάνουν διαφήμιση και η κοινωνία ενδιαφέρεται πραγματικά.

    ReplyDelete
  7. Το ξέρω τι είπες Γμόσιε, και πάνω σε αυτό συμφώνησα.

    Τα υπόλοιπα ήταν δικά μου. Άλλη παράγραφος.

    ReplyDelete
  8. Εύγε παιδιά για το βραβείο σας.

    Να είστε καλά και να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη.

    ReplyDelete