Thursday, August 30, 2007

Βουβή οργή. Εκκωφαντική σιωπή.





10 comments:

  1. αχ κακομοιροι Αθηναιοι εχετε να φατε μεταλλαγμενα με τη σεσουλα θελατε λαιφσταιλ και γκλαμουρια ντρεποσαστε που ειστε απο χωρια δεν σας εκανε η γιαγια με το τσεμπερι στο σαλονι.τιποτα δεν κανατε ως μιση Ελλαδα για την τοπικη πατριδα.ερχοσαστε πασχα και χριστ να φορτωσεται πραγματα αλλα ως κατοικοι της πολης με την εξουσια δεν πιεσατε κανεναν.σκατα στα πτυχια σας.φατε διοξινες και μεταλλαγμενα και παιξτε γκολφ να ειστε σε φορμα.

    ReplyDelete
  2. Absolutely delightful and poignant

    ReplyDelete
  3. Tι Αθηναίοι βρε. Εγκληματικές σκατόφατσες και χωριάτες είναι όλοι. Βλέπεις τον Καστανίδη και αναρωτιέσαι "Tώρα θέλει να με σφάξει η να με ληστέψει"
    Οταν βλέπω Πασόκους παθαίνω πανικό

    ReplyDelete
  4. Deborah darling steile mas mia foto na se doume!

    ReplyDelete
  5. Κομφούκιε,

    Αντί για μια ουσιαστική απάντηση μου μιλάς με νοσταλγία για την "Ελλάδα του Πειραματικού και του Ζάχου Χατζηφωτίου".

    "Περασμένα μεγαλεία
    και διηγώντας τα να κλαίς",
    αν μου επιτρέπεις να χρησιμοποιήσω το Σολωμό, με την άδειά σου και την άδεια του HARVARD καιτων άλλων πανεπιστημίων του IVY LEAGUE .

    Η Ελλάδα αυτή δεν αφορά τους σύγχρονους Ελληνες,οι οποίοι μπορεί να είναι κουτοπόνηροι αλλά δεν πάσχουν απο παλιμπαιδισμό.
    Η δε επίκληση,εκ μέρους σου, αταβιστικών επιχειρημάτων,του είδους "τι ψηψίζανε οι πρόγονοί μας" μου δίνει την ευκαιρεία να σου αφιερώσω ένα δίστοιχο γραμμένο απο έναν εκτός IVY LEAGUE ποιητή:

    "Γειά σας χαρά σας βρε πατριώτες
    και με οι παππούδες μου ήταν αγρότες"

    ReplyDelete
  6. Re Parmenides pou ton 8ymh8hkes ton flwropousta, gerogamhkoula ton Zaxo?

    ReplyDelete
  7. Αντιγράφω απο άλλο μύνημα:



    Μαζεύτηκαν 10000 "Αθηναίοι" στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν που καταστράφηκαν τα χωριά.

    Είναι οι ίδιοι που αποποιούνται κάθε υποψία καταγωγής απο χωριό πλην των σχετικά καινούριων και γκλαμουράτων της Βόρειας και Ανατολικής Αττικής.

    Είναι οι ίδιοι που έκρυψαν τη γιαγιά τους με το τσεμπέρι στη ντουλάπα, εξαφάνισαν και τα παραμικρά ίχνη τοπικής προφοράς τους και άλλαξαν τον αέρα απο τα δάση του χωριού τους με τον αέρα της αυτοπεποίθησης του "πρωτευουσιάνου".

    Είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν χάνουν ευκαιρία στα chat rooms αλλά και αλλού να κοιτάξουν αφ υψηλού κάποιον που δεν εγκαταβιώνει στη χαβούζα της Αθήνας, πετώντας του τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό του βλάχου και του επαρχιώτη.

    Είναι οι ίδιοι που κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ξαμολυούνται με λύσσα στις εθνικές οδούς για να φτάσουν μια ώρα αρχύτερα στο "χωριό του παππού", όπου συνήθως προσκολλώνται ακάλεστοι σε "φίλους και συγγενείς" για να χλαπακιάσουν τον αγλέορα και να λαδώσει λίγο το αντεράκι τους.

    Είναι οι ίδιοι που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ (όπως την αποκαλούν) παρά μόνο αν είναι να καβαλήσουν τις τζιπούρες τους και να πάνε για weekend και αντίστοιχο lifestyle, σε Πήλιο, Αράχωβα και Ζαγοροχώρια.

    Τώρα οι υποκριτές κάνουν διαδηλώσεις μεταμοντέρνου ύφους και απολιτικού στυλ για όλα μέρη και ανθρώπους που μεχρι χθες τους προκαλούσαν αναφυλλαξία.

    Όμως δεν υπολόγισαν σωστά ως συνήθως...
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ!

    Έτσι Ντέμπορα

    ReplyDelete
  8. Υπ' αυτή τη λογική ανώνυμε για τη νέα γενιά θα έπρεπε να μιλάνε μόνο οι νέοι, για την Αθήνα μόνο οι Αθηναίοι, για τις συντάξεις μόνο οι συνταξιούχοι, για την επαρχεία μόνο όσοι ζουν εκεί κλπ κλπ. Η αρχική ομάδα της G700 να ξέρεις πάντως ότι είναι από την επαρχεία και ότι αρκετοί ζούμε ακόμα στην επαρχεία αν αυτό σου λέει τίποτα. Παρόλα αυτά όσοι δουλεύουμε Αθήνα πάμε και σε καμιά διαδήλωση. Απ'αυτές που έχουν νόημα δηλαδή, όχι απ' τις άλλες που είναι μόνο για επαναστατική γυμναστική.Τώρα φυσικά υπάρχουν κι οι "τζιπούρες" κατά τις καλοκαιρινές τσιπούρες. Τις καβαλάνε κάτι τύποι με "ιδανικά και αξίες" και μποτιλιάρουν τα βουνά το πάσχα και τις υπόλοιπες ημέρες μαζικής εξόδου από την πόλη. Εμείς πάντως δεν είμαστε απ'αυτούς. Ούτε είναι όλη η κοινωνία έτσι και φυσικά όλοι όσοι ήταν στη διαδήλωση δεν είναι έτσι. Οπότε η πικρόχολη παρατήρησή σου πέφτει στο κενό. Η κοινωνία είναι σε γενικές γραμμές απαθής και έχει μάθει να συμβιώνει με πολλές παθογένειες, όμως όταν πάει κάτι να κίνηθεί ας το βοηθήσουμε λίγο αντί να κράζουμε.Δε νομίζεις;

    ReplyDelete
  9. @g700

    O magkas mallon den apey8ynitan se'sas. Stis kopelitses me ton 3inismeno logo ta'lege!

    ReplyDelete
  10. ας γινει κ καμια εκδηλωση κ προς τα πανω.αντε να δουμε ποσοι ειμαστε.απο οσο γνωριζω ολοι εδω απο 18 εως 30 φευγα εκτος απο τις γνωστες εξαιρεσεις(βισματα,εθελουσιες σεξουαλικες παρενοχλησεις κτλ)παιρνουμε 700 κ κατω με τα καταστροφικα (παρα)προγραμματα του ΟΑΕΔ.Πρεπει να αντιστρεψουμε το αρνητικο κλιμα για μας σε λιγο θα μας φορολογησουν να το ξερετε.αληθεια ποιος δουλευει 8ωρο;ποιος παλιομοδιτης;ποιος ειναι ασφαλισμενος καθολη την εργασιακη του ζωη;ποιος δουλευει 5μερο;Ξυπνηστε ρε οσα περισσοτερα κι αν κερδισουν τ'αφεντικα δεν προκειται να τα δωσουν σε μας γιατι εχουν να εκπληρωσουν τους οικονομικους στοχους της χρονιας.θα στερηθουμε πολλα να το ξερετε.....Ξυπνηστε..

    ReplyDelete