Tuesday, February 17, 2009

Social Media και Επικοινωνία. Παρακολουθήστε την εκδήλωση live στον υπολογιστή σας.

Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας οργανώνει, την Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2009, εκδήλωση με θέμα 'Social Media και Επικοινωνία'. Στην εκδήλωση, από πλευράς G700, συμμετέχει ο Δημήτρης Γκούγκλας με ομιλία που έχει τίτλο "Ο Δεκάλογος των Netroots μέσα απ' την περίπτωση της G700" (13:55hrs).

Tην Ημερίδα, η οποία γίνεται σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια-ιδρυτικά μέλη του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω live streaming στο blogchannel.gr.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα ευρήματα έρευνας που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Επικοινωνίας για τα Social Media. Ο στόχος της Ημερίδας είναι να ανοίξει η συζήτηση για το θέμα των Social Media, τις επιδράσεις και επιπτώσεις που φαίνεται να έχουν στην αγορά, την κοινωνία, τη ζωή μας.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ και στο Blog του Ινστιτούτου Επικοινωνίας.

H Έρευνα για τα Social Media στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα και οι ομιλητές

Η Ημερίδα ξεκινάει στις 10:30 το πρωί.

16 comments:

 1. Σηκώθηκα επί τούτου νωρίς.

  Τώτα μόλις έκανε ένας μιά ερώτηση συστήνων εαυτόν ως "Πρασόπουλον Δημήτρη"

  ΓΙΑΤΙ κύριε ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ τον ΕΑΥΤΟ σας;;;;;;

  Ονομάζεστε Δημήτρης Πρασόπουλος. Με το επίθετο πρώτα ονοματίζονται οι άνθρωποι στους ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ, στο Στρατό, στο Σχολείο και ούτω καθ' εξής.

  Θα μου πείτε "Έχει σημασία;;;;;"

  "Ναι, έχει μεγάλη σημασία" διότι αυτό σημάινει πως ΔΕΝ διαθέτετε κοινωνική μόρφωση!

  ReplyDelete
 2. Grevena - upon - Gallicus (συνέχεια)

  Μόλις έμαθα μιά νέα Ελληνική λέξη και μιά νέα Ελληνική έκφραση

  "Μπάτζετ" είναι μετάφραση της ωραιότατης "Αγγλικής" , proypologismos

  και

  "έχω μπόουνς" σημαίνει έχω το σθένος, το θάρρος.

  Bradford rules!!!!!

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Ναι αυτά τα last name first Και first name last άμα σου κολλήσουν δεν ξεκολάνε με τίποτα κι ας το ξέρεις πως είναι το σωστό. Κι εγώ το παθαίνω συνέχεια. Βλέπεις η νεοελληνική πρακτική στο σχολείο το στρατό κλπ σου δημιουργεί θέματα.

  Κατά τ' άλλα και επί της ουσίας πήγα είδα χαιρέτησα ο Δ.Γ. ήταν πάρα πολύ καλός, άξιος άξιος, χειροκροτήθηκε θερμά σε μια με γεμάτη αίθουσα και πρόσφερε μια διαφορετική προσέγγιση σε μια Ημερίδα όπου κυριάρχησαν οι διαφημιστές και οι επαγγελματίες του marketing. Μπράβο.

  ReplyDelete
 6. Was Peiramatiko a finishing school, after all? A few of us know what is old money, what it means and how important (or not) it is today.
  Nobody who matters is trying to marry into fallen aristocracy, so your persistence on protocol is of no use. Even if one were to observe it, in most cases it would go over everyone’s head anyway.
  If I ever see a young man from Kalambaka trying to behave as if he were old money, I will roll on the floor laughing. As long as they wash, are polite, direct and have clarity of thought they can communicate, they are good enough for anyone. They are great, in fact.

  ReplyDelete
 7. Μπράβο Δημήτρη!!

  Η παρουσία σου ήταν πολύ δυναμική και η ομιλία σου κεραυνός.

  Επειδή παρακολούθησα μεγάλο κομμάτι της σημερινής ημερίδας, νομίζω ότι κατάφερες να τους ταρακουνήσεις με τη συνοπτική σου και αποφασιστική παρέμβαση.

  Να σου πω όμως, αλήθεια ρε μπαγάσα έφυγες από τη δουλειά μυστικά, όπως είπες? χαχαχα

  Δεν ήξερες για τη ζωντανή σύνδεση..?

  Καλή συνέχεια παίδες, άντε και στην πολιτική αρένα!! Μαζί ΣΑΣ!!

  ReplyDelete
 8. @ G700

  Να αναρτήσετε κι ως ποστ την ομιλία του Δημήτρη, όχι μόνο το βίντεο αλλά και το κείμενο, έτσι θα μπορέσουμε να τα πούμε στα σχόλια πιο καλά.

  Άντε γεια σας παλικάρια

  ReplyDelete
 9. G700 αναρτήστε την ομιλία να τη διαβάσουμε κι εμείς

  Κομφούκιε την πρόλαβες? Πώς ήταν?

  ReplyDelete
 10. Oxι μωρέ. Σηκώθηκα χάραμα, είδα μερικούς - κανά δυό ομιλητές μάλιστα ήσαν εξαιρετικοί, μιλάμε Κομφουκιανό υλικό. Αλλά έχασα, και παρακαλώ να αναρτήσετε σε video, την ομιλία του Ντιμ Γκάγκλας.

  ReplyDelete
 11. Θα τη βάλουμε κείμενο αρχικά γιατί θα αργήσει το video και όταν γίνει θα βάλουμε και το video για όποιον επιθυμεί να το δει.

  ReplyDelete
 12. KAI μπερδεύτηκα κιόλας διότι στα βιογραφικά των ομιλητών αναφέρεται αυτό του Ατανάζ Γκάγκλας, ενώ τελικά μίλησε ο Ντιμ.

  ReplyDelete
 13. @ gμόσιος

  Πράγματι, οι Γκάγκλας brothers πέρα από τις ικανότητές τους, έχουν αέρα και κοινωνική μόρφωση, διότι έχουν ΜΑΝΑ και ΠΑΤΕΡΑ που έκαναν τα πάντα, ΑΛΛΑ τα ΣΩΣΤΑ πάντα, γιά τα παιδιά τους.

  ΟΥΔΕΝ ΤΥΧΑΙΟΝ κυρίες και κύριοι.

  ReplyDelete
 14. ΔΙΑΒΑΖΩ στον ΤΥΠΟ

  Επίθεση κουκουλοφόρων κατά του εγκληματολόγου Γ. Πανούση
  Επίθεση από περισσότερα από 50 άτομα δέχθηκε ο εγκληματολόγος Γιάννης Πανούσης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Πολιτιστικό Kέντρο «K. Παλαμάς» του Πανεπιστημίου Aθηνών.


  KAΛΑ του ΕΚΑΝΑΝ. Πρόκειται περί ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ, ΗΛΙΘΙΟΥ και ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ.

  ReplyDelete
 15. I am delighted, I am ecstatic. This is an orgasmic experience.

  ReplyDelete
 16. Οk αναρτήσαμε και την ομιλία, όταν πάρουμε και το video θα το αναρτήσουμε γιάτί άλλη η χάρη του video.

  ReplyDelete