Saturday, November 22, 2008

Η G700 face to face με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο ράδιο ΑΝΤ1

Σήμερα Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, η G700 συζητάει για τη γενιά των 700 ευρώ και όχι μόνο, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΝΤ1 (97,2), για μία ολόκληρη ώρα. Στην κουβέντα συμμετέχει επίσης ο σκηνοθέτης και ηθοποιός της θεατρικής παράστασης "31", μιας κωμωδίας για τη γενιά των 700 ευρώ, Γιώργος Αγγελόπουλος. Ακούστε εδώ live.

3 comments:

  1. Αγαπητοί φίλοι.

    Λόγω τραυματισμού της ηθοποιού Σωσώς Χατζημανώλη, οι παραστάσεις του "31" την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Νοεμβρίου θα αναβληθούν.

    Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τη συνέχιση των παραστάσεων την επόμενη εβδομάδα.

    Η ομάδα Κάνθαρος ευχαριστεί για την κατανόηση και ελπίζει να σας δει όταν το 31 ξαναξεκινήσει το ταξίδι του στο θέατρο Αργώ. :)

    Οι προσκλήσεις που έχετε ζητήσει θα μεταφερθούν ως έχουν για τις επόμενες παραστάσεις. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά στο προσωπικό σας email.

    ReplyDelete
  2. για όσους δεν άκουσαν την εκπομπή θα την αναρτήσουμε εντός των ημερών όπως κάναμε με τη συνέντευξη στον ραδιόφωνο του Alpha

    ReplyDelete
  3. άκουσα και τις δύο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και είδα και την εκπομπή στην τηλεόραση. νομίζω το ράδιο είναι ένα πολύ καλό Μέσο όπου αναπτύσσονται πιο άνετα τα επιχειρήματα της κάθε πλευράς. Ο ΜΧ τελικά έχει φωνή για ράδιο ο μπαγάσας.

    ReplyDelete