Friday, February 27, 2009

Ο Δεκάλογος των Netroots. To Video.


Dimitris Gouglas, G700 from Institute of Communication on Vimeo

21 comments:

  1. EΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ο Ντιμ Γκάγκλας.

    Είδες, λοιπόν, αυτή το φορά φόρεσες ανοικτά χρώματα και φωτίστηκε το πρόσωπό σου ΚΑΙ, συγχρόνως, δεν ήταν απειλητική η παρουσία σου όπως του ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ με τα μαύρα πουκάμισα, που όταν τον βλέπουμε στην γειτονιά, νομίζουμε πως έκαναν απόβαση οι Αραβες και οι Σαρακηνοί στο Κολωνάκι και κλειδωνόμαστε στα σπίτια μας.

    Εξαιρετικό και το hairdo.

    OVERALL A+

    PS. ΚΑΙ μιά άλλη συμβουλή που λειτούργησε πάντα άψογα σε μένα στις από αμφιθεάτρου παραδόσεις μου στα Αμερικανάκια, όταν ήμουνα νεαρός academic. Eάν έχεις νευρικότητα πρίν από δημόσιες εμφανίσεις, να πεις στο μπαμπά Γκάγκλας που είναι καρδιολόγος να σου δίνει μικρή δόση από ένα βραχείας δράσης beta blocker [χρησιμοποιούνται κυρίως γιά την υπέρταση], όπως inderal. You'll feel like a million dollars.

    ReplyDelete
  2. ΕΧΕΤΕ πολιτισμό (civility), αμεσότητα (immediacy) και αυθορμητισμό (spontaneity and candor) εσείς τα Γκουγκλάκια και όταν γελάτε μεταδίδετε ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και στους άλλους.

    Η άτυχη πατρίδα μου έχει λόγο να ελπίζει.

    ReplyDelete
  3. -Ωραίος ο Μιτς στο video. Καθαρός και με σωστό τόνο και ύφος σχεδόν καθόλη τη διάρκεια, που σημαίνει ότι συνειδητοποιούσε τι εκφωνούσε. Αυτό είναι σημαντικό και όχι πάντα δεδομένο. Την επόμενη φορά πιες και λίγο νερό. Μη το σκέφτεσαι καθόλου, ιδιαίτερα πριν από κάτι σημαντικό. Και δεν ξεραίνεται τo στόμα σου και δημιουργείς παύση που τραβάει την προσοχή.

    Τι του λες ρε Κομφούκιε και συ να παίρνει του παιδιού; Δεν έτρεμε κιόλας, μια χαρά ήταν. Πρώτος.

    ReplyDelete
  4. Καλό Σαββατοκύριακο.

    ReplyDelete
  5. πολλή αμηχανία

    το κοινό το κοιτάμε πάντα στα ΜΑΤΙΑ
    το κορμί ευθυτενές και με λίγες κινήσεις
    λόγος ευθύς,φωνή δυνατή και καθαρή and points made clear in few, simple words

    next time better.
    Poor grade this time

    ReplyDelete
  6. @ parmenides
    Οτι υπάρχει καλό στη σημερινή Ελλάδα, αυτό εκφράζεται, φανερά η σιωπηρά, απο το ΠΑΣΟΚ.Κατανοώ την οδύνη που σε διακατέχει, κάθε φορά που προσπαθείς να βρείς ανθρώπους, έξω απο αυτό το πολικό και κοινωνικό χώρο,να ανταλλάξεις μια κουβέντα,και σε πιάνει μελαγχολία απο την χαμηλή ποιότητά τους.

    [italics and bolding by faux-faux]

    Η γλώσσα λανθάνων τον αληθής λέγουσα, κύριε Παρμενίων μου, όπως είπαν και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι,
    καθότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε διανοητική και ιδεολογική ΚΑΤΑΨΥΞΗ από γεννησιμιού του.

    ReplyDelete
  7. ΔΙΟΤΙ έτσι θα συντηρηθεί και διατηρηθεί το ΠΑΣΟΚ στον αιώνα τον άπας. Eτσι, γιά να σκάσει απ' το κακό του το κάθαρμα του Manhattan και της Πλατείας Ρηγίλλης, που συγχέει τον λαϊκισμό με τον ανθρωπισμό του Γιώργου ΜΑΣ και της εγγονούλας μου.

    ReplyDelete
  8. Ονόματα δεν λέμε, μη μας κάνει καμμιά μήνυση η Μπαβαρουάζ και Κλάφτον και μας πάρουνε το σπίτι και τα ασημικά.

    ReplyDelete
  9. ΔΙΑΒΑΖΩ στην ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΗ Αθηναϊκή εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ
    O Νίκος Λούβρος, ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ μεγαλύτερου των 70 τ.μ., έχει αναρτήσει απέξω μια ταμπέλα που λέει το εξής: «Απαγορεύεται η είσοδος σε κάτω των 18 και σε μη καπνιστές». «Καπνίζω έξι πακέτα την ημέρα», θα πει, «τι θα κάνω; Δεν θα έρχομαι στο μαγαζί μου; Θα είναι καταστροφή για τις επιχειρήσεις μας αυτό το μέτρο. Έχω βάλει ήδη δικηγόρους για να μου βρουν μια λύση. Θα πάω και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο».

    To μαγαζί σου είναι χώρος δημόσιας χρήσης. Κατά συνέπεια, ΔΕΝ μπορείς να επιδίδεσαι σε διακρίσεις. Είναι σαν να λες "Απαγορεύεται η είσοδος σε Μαύρους" - ΗΛΙΘΙΕ!

    Nα πας, βρε, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ΑΛΗΤΗΡΙΕ και θα έρθει και ο Κομφουκιάκος με την Debevoise and Plimpton και θα σου πάρει ΚΑΙ το ΒΡΑΚΙ σου ώστε να επανέλθεις στην ΠΡΟΤΕΡΗ κοινωνικο-οικονομική σου ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΚΑΙ σου τα λέει αυτά ένας ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ.

    Ο Αβραμόπουλος είναι πράγματι ένα γελοίο και φαιδρά επιτηδευμένο άτομο λόγω λαϊκής καταγωγής και έλλειψης παιδείας.

    ΑΛΛΑ

    ΑΛΛΑ

    ΑΛΛΑ

    αυτό το ΜΕΤΡΟ τον ΤΙΜΑ.

    Μπράβο σου Αβραμόπουλε!

    ReplyDelete
  10. ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΕΣΧΑΤΟΒΛΑΧΑ,

    «Το θέμα είναι πως ως Έλληνες πρέπει να διαφοροποιηθούμε εξαιτίας της φυλής μας από τους Ευρωπαίους και να χρησιμοποιήσουμε την ελληνική λέξη “δημοκρατία” με τον τρόπο που εμείς μόνο ξέρουμε. Και δημοκρατία σημαίνει να κάνεις ό,τι θέλεις και όπου θέλεις».

    Κάνεις λάθος ΤΣΟΚΑΡΟ.

    Δημοκρατία σημαίνει να κάνεις ό,τι θέλεις, όπου θελεις ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του ΑΛΛΟΥ.

    ΕΚΕΙ που αρχίζουν τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του ΑΛΛΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

    ΒΛΑΧΑΡΑ!

    ReplyDelete
  11. To ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ

    Σου λέει ο υπουργός Ανάπτυξης, "Να κάνετε boycottage στις αγορές με ψηλές τιμές"

    ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ βρε ΖΩΟΝ όταν KAI εσείς και οι προηγούμενοι GANGSTERS

    ΟΡΙΖΕΤΕ με ΝΟΝΟ πότε μπορεί και πότε ΔΕΝ μπορεί να κάνει ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ο μαγαζάτορας.

    Από την μιά ΜΙΛΑΤΕ γιά ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της ΑΓΟΡΑΣ και από την άλλη ΕΣΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ την ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΕ

    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ την PSEUDO-BUSINESS στην γωνία της κάθε γειτονιάς με κεφάλαιο 500 ΕΥΡΩ!!!!! και "υπαλλήλους" ρεμπεσκέδες.

    ΗΓΟΥΝ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΔΗΛΑΔΗ

    Laissez faire avec socialisme

    tourlou-tourlou avec Vouyouklaki-Papamichail.

    KAΦΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  12. ΠΩΣ θα ΠΡΟΑΧΘΕΙ ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ όταν το ΙΔΙΟ το ΚΡΑΤΟΣ τον ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ με ΧΕΡΙΑ και με ΔΟΝΤΙΑ;;;

    ΠΩΣ

    ΠΩΣ

    ΠΩΣ

    διά της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος;;;;

    ΚΑΙ που να δείτε τώρα που θα γίνει Υπουργός Εθνικής Οικονομίας η κυρία Λουκά - σωστά το διαβάσατε, κυρία Λουκά, και θα σας δίνει μαθήματα εν μέσω quasi-θρησκευτικού-"σοσιαλιστικού" παραληρήματος.

    MH μου πείτε πως δεν μοιάζουν. Φτυστές είναι ακόμα και στο ντύσιμο και στην εκφορά του λόγου.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. @ ser

    Βεβαίως και πρέπει να δίνονται συμβουλές. Αλλωστε, η διαπρεπής γιαγιά, η Ευαγγελίστρια Γεωργίου Πετρίδη, έλεγε, "Να πηγαίνεις μ΄αυτούς που σε κάνουν να κλαις" - άλλο αν ο μεγαλύτερος εγγονός μάζεψε γύρω του όλους τους sycophants (ελληνιστί γλειψιματίες) και κατέστρεψε την Ελλάδα.

    Αλλά και συ, ser μου, με το συμπάθειο, στερείσαι ΑΙΣΘΗΣΗΣ του ΜΕΤΡΟΥ και των ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ.

    ΟΤΑΝ

    ο μέσος 27άρης Ελληνας

    μιλάει

    με Σλαβομακεδονική ή Ρωσο-Ποντιακή προφορά,

    μιά ακατανόητη γλώσσα 300 λέξεων,

    εξέχουσα θέση στις οποίες κατέχουν τα "μαλάκα μου", "έλα ρε μαλάκα μου", "αλήθεια ρε μαλάκα μου;", "είσαι όμως πολύ μαλάκας ρε μαλάκα μου" και ούτω καθ εξής,

    ο Κύριος Δημήτριος Γκούγκλας

    ΕΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ

    και μας ΤΙΜΑ όλους.

    PERIOD

    ReplyDelete
  15. O σοσιαλισμός καθιερώθηκε και στις ΗΠΑ από τη γέννηση του Fed (ο οποίος Fed καθορίζει το κόστος και τον όγκο του χρήματος).

    Σήμερα στις ΗΠΑ είμαστε καπιταλιστές μόνο για τα κέρδη (οι μεγάλες εταιρείες κρατάνε τα κέρδη για πάρτι τους), αλλά σοσιαλιστές στις ζημιές (οι ζημιές των μεγάλων εταιρειών πληρώνονται από τους φορολογούμενους).

    Και μετά κοροϊδεύαμε τον Παπανδρέου που έκανε το ίδιο...

    ReplyDelete
  16. Οι G700 χρησιμοποίησαν πολύ σκληρή γλώσσα για τη νέα γενιά. Έτσι πρέπει. Κι αφήστε τους εντός των τοιχών να μιλάνε για εμάς χαϊδεύοντας τα αυτιά μας. Από την άνοδο στη στασιμότητα, κι από τη στασιμότητα στην κάθοδο. Υπάρχει όμως ένα δυναμικό κομμάτι της νέας γενιάς εντός κι εκτός Ελλάδας, το οποίο πρέπει να εντοπίσετε, να καταγράψετε και να συντονίσετε έτσι ώστε αυτό να δικτυωθεί και να συνεργαστεί με ιδέες και ζυμώσεις. Τι θα λέγατε για τη δημιουργία μιας ψηφιακής τράπεζας (πληροφοριών) νέων επιστημόνων / εργατών γνώσης?

    ReplyDelete
  17. O τΟΙχος, οι τΟιχοι

    Το τΕΙχος, τα τΕΙχη

    ReplyDelete
  18. Μετά την επερχόμενη καταιγίδα των γενεών, να περιμένουμε και την επερχόμενη γεωπολιτική καταιγίδα, ίσως και τη "γεωκοινωνική" καταιγίδα, η οποία δεν έχει κοστολογηθεί ακόμα στην αγορά.
    Η εμπειρία του παρελθόντος έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι οι οικονομικές κρίσεις μετατρέπονται σε κοινωνικές κρίσεις, και οι κοινωνικές κρίσεις σε πολιτικές κρίσεις.
    Πολλοί αναλυτές ισχυρίζονται ότι, καθώς οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης εξαπλώνονται, όπου βιώσιμα κράτη γίνονται αδύναμα κράτη και αδύναμα κράτη γίνονται αποτυχημένα κράτη, δημιουργείται η πιθανότητα μιας σειράς γεωπολιτικών εκρήξεων, ίσως και πολεμικών συρράξεων. Οι κοινωνίες με τη σειρά τους θα απαιτήσουν την προσοχή και τους πόρους από κυβερνήσεις οι οποίες έχουν ήδη περιορισμένη εμβέλεια και άδεια σακιά.
    Ίσως από αυτή την κρίση να διαφαίνεται η περιορισμένη διορατικότητα και μυωπική συμπεριφορά όχι μόνο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, αλλά και των ίδιων των πολιτικών δυνάμεων ανά τον κόσμο. Για την Ευρώπη, η οικονομική και πολιτική ολοκλήρωση είναι μονόδρομος για την έξοδο, χωρίς ανεπανόρθωτες πληγές, από την οικονομική και την κοινωνική και πολιτική κρίση που επέρχεται.

    ReplyDelete
  19. Τι θα λέγατε για τη δημιουργία μιας ψηφιακής τράπεζας (πληροφοριών) νέων επιστημόνων / εργατών γνώσης?

    Αυτό ήδη γίνεται στο Greek University Reform

    ReplyDelete
  20. O Xριστός και η Παναγία.

    Το Greek University Reform είναι καπελλωμένο από ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΟΛΚΗΣ τύπου Μυλόπουλου, Λαζαρίδη και άλλων ΗΛΙΘΙΩΝ, ΚΟΛΑΚΩΝ και SYCOPHANTS με την αγγλοσαξονική έννοια του όρου.

    ΕΙΝΑΙ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ τα οποία προσπαθούν να ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ καταδικάζοντας τους ομοίους τους, οι οποίοι, όμως, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ.

    Με άλλα λόγια πρόκειται γιά άτομα με mentalite' ΠΑΣΟΚ, δλδ "ΓΙΑΤΙ αυτοί και ΟΧΙ εμείς" - αυτή είναι όλη κιόλη η φιλοσοφία τους!!!

    ReplyDelete