Tuesday, November 18, 2008

2 παραστάσεις για τη γενιά των 700 ευρώ στην Αθήνα

"31"
Ξεκίνησε χτες στην Αθήνα η δεύτερη κατά σειρά παράσταση για τη γενιά των 700 ευρώ, η κωμωδία «31», στο θέατρο Αργώ, σε συμπαραγωγή του κάνθαρου με το ίδιο το θέατρο Αργώ και τη Βιομηχανική.

Το 31 μιλάει για τα προβλήματα των σημερινών 30άρηδων μέσα από τη ζωή του Φώτη. Ο Φώτης, μετά από ένα πτυχίο, έναν μεγάλο έρωτα, ένα μεταπτυχιακό, έναν μεγάλο χωρισμό, ένα δεύτερο μεταπτυχιακό, μια δωδεκάμηνη θητεία, δυο διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και ισάριθμες αποτυχίες, κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο των μεγάλων. Επαγγελματική αβεβαιότητα, οικονομική εξάρτηση και συναισθηματική ακύρωση, τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Μας διηγείται τα προβλήματα του, τα τωρινά και τα ξεχασμένα του όνειρα περιστοιχισμένος από τις γυναίκες της ζωής του. Όλα αυτά ιδωμένα, με κωμικό τρόπο, με τη χρήση απλών σκηνικών μέσων αλλά και τραγουδιών. Μια παράσταση για τα παιδιά των 700€ που έχουν τα πάντα και δεν τους ανήκει τίποτα, τις συνεχείς τους εξετάσεις, τα όνειρά τους, τις προσδοκίες τους που γίνονται άγχη και το μακρύ δρόμο προς την ενηλικίωση.

Τον Φώτη υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος και όλους τους γυναικείους ρόλους η Σωσώ Χατζημανώλη, μέλος των AbOvo και γνωστή από τις παραστάσεις Εκεί – εκεί στην Κόλαση, Ζελόβ, Ο Πλανήτης και Μαμά Ελλάδα.

Η παράσταση παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στο Bob Theatre Festival που διοργάνωσαν οι AbOvo την άνοιξη του 2008 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία και πολύ καλές κριτικές.

Σύλληψη – Σκηνοθεσία : Γιώργος Αγγελόπουλος

Σκηνικά – Κοστούμια : Νόρα Πορτέκη

Φωτισμός : Ευσταθία Δρακονταειδή

Παίζουν : Σωσώ Χατζημανώλη - Γιώργος Αγγελόπουλος

Η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30 στο θέατρο Αργώ (Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο / ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ και 10 ευρώ (μειωμένο) και κρατήσεις γίνονται στο τηλέφωνο 210 5201684. ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 31 ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ (5 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ), ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-11 ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ EMAIL ΣΤΟ genia700@gmail.com. ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. (εξαντλήθηκε)

"g620+ένσημο"

Μια μουσική παράσταση με πτυχίο, μεταπτυχιακό, ξένες γλώσσες, πιστοποίηση microsoft, δίπλωμα οδήγησης και προϋπηρεσία

Επίσης ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η μουσική παράσταση για τη γενιά των 700 ευρώ power g620+ένσημο στο Trova music Cafe (Αθηνάς και Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι) στις 22:30 το βράδυ για όλες τις Δευτέρες του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη.

Πρόκειται για μια παράσταση με βάση τη μουσική και το τραγούδι, εμπλουτισμένη με θεατρικά στοιχεία, κυρίως κωμικά, αλλά και με πολλές εκπλήξεις και γνωστούς καλεσμένους!

Η θεματολογία της κινείται γύρω από την καθημερινότητα, τις ανησυχίες, αλλά και την επιμονή στην αισιοδοξία της "γενιάς των 700€", με μια προσέγγιση με χιούμορ και ευαισθησία.

Οι επιλογές των τραγουδιών προέρχονται τόσο από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της Μαρίας Καναβάκη και του Χρήστου Παύλη ("Παράξενο τοπίο"), όσο και από το ευρύτερο φάσμα της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας.

Στόχος είναι η παράσταση να αποτελέσει πυρήνα έκφρασης και ψυχαγωγίας για τη γενιά των 700€ και να αγκαλιαστεί από το νεανικό κυρίως κοινό. Θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος και χαμηλή τιμή κατανάλωσης ποτών, ώστε να είναι ένα πραγματικά προσιτό θέαμα για το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Καναβάκη Μαρία: τραγούδι, πιάνο, ακορντεόν, κείμενα

Παύλης Χρήστος: τραγούδι, κιθάρες

Κορνάρου Μαρία: ηθοποιός, τραγούδι

Γκαραβούνης Γιώργος: κρουστά, τύμπανα

Νεονάκης Δημήτρης: κιθάρα, λαούτο

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

32 comments:

  1. Την πρόσκληση για την κωμωδία 31 σήμερα Τρίτη 18 Νοεμβρίου έλαβε ο Κωστής Πρασάς. Από Δευτέρα 24-11 διαθέτουμε 5 προσκλήσεις για κάθε παράσταση με σειρά αυστηρής προτεραιότητας.

    ReplyDelete
  2. Αρσένιος.Πρώην Κνίτης.Ούτε.... εγώ δεν το περίμενα.
    Οταν ένας πρώην Κνίτης συναντηθεί με ένα ΚΑΙ καλόγερο ΚΑΙ Κύπριο ΚΑΙ έχουν ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ το γραφείο του Τάσου του Υπερέλληνα ΚΑΙ έχουν ΚΑΙ μπάρμπα στη Κορώνη(ιθύνοντα νου στο Μαξίμου), το μίγμα γίνεται εκκρηκτικό.
    Καμόρα; Ποιά καμόρα;

    ReplyDelete
  3. Κνίτης σημαίνει πρόσωπο εκπαιδευμένο να λειτουργεί σε αδιαφανή συστήματα εξουσίας.
    Ψάξτε και θα βρείτε αυτή τη καταπληκτική σύμπωση!
    Είναι όμως όλοι τους ταλέντα.Τους βγάζω το καπέλλο.
    Γερμανός(επιχειρηματίας),πρώην Κνίτης.Νυν καπιτάλας,που ΧΡΥΣΟεπούλησε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ τη "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" στον ΟΤΕ.
    Για το Ρουσόπουλο,το "παιδί της Καισαριανής", με τα πολλα σπίτια,Και ιθύνων νους του ΙΘΥΝΟΝΤΟΣ ΝΟΟΣ του Μαξίμου, θα ξέρετε, υποθέτω, τη βαθειά του πίστη στις Κνίτικες αξίες.

    ReplyDelete
  4. Γαλάζιο παρακράτος με ρολίστες πρώην Κνίτες.

    ReplyDelete
  5. ρε parmie τι έπαθες πρωί πρωί με τους κνίτες;

    ReplyDelete
  6. Οι καλές τέχνες, το θέατρο, η μουσική, η ποίηση, η ζωγραφική κλπ, είναι οι καλύτεροι τρόποι έκφρασης που αγγίζουν την ψυχή των ανθρώπων και τους κάνουν να αγαπάνε και να συμπονούν, να ταυτίζονται με και να μάχονται για αξίες και κοινωνικούς - πολιτικούς στόχους. Οι τέχνες είναι στη δική μας περίπτωση ίσως το δεύτερο στάδιο, η συνέχεια του blogging, στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και στην κινητοποίηση της κοινωνίας γύρω από ένα πρόβλημα κοινωνικό, πολιτικό, προσωπικό, καθώς αφορά κάθε νέο και κάθε ελληνική οικογένεια. Εύχομαι λοιπόν να αγκαλιάσουμε αυτές τις πρωτοβουλίες όπως αγκαλιάσαμε το μπλογκ, και σας ευχαριστούμε G700 που προωθείτε αυτά τα παιδιά κι αυτές τις πρωτοβουλίες.

    ReplyDelete
  7. "Gμόσιος said...
    ρε parmie τι έπαθες πρωί πρωί με τους κνίτες;

    November 18, 2008 12:19 PM"

    Η Γενια των 700 ευρώ δεν μπορεί να κατανοήσει το ρόλο του Παρακράτους στα σύγχρονα κοινωνικά συστήματα.
    ΟΧΤΏ χρόνια παρακράτους στις ΗΠΑ ΔΕΝ μας έκανε σοφότερους.

    ReplyDelete
  8. μιλάς για τους κνίτες που έγιναν στελέχη και λύνουν και δένουν ή για το σύστημα κκε;

    ReplyDelete
  9. Οι πρώην κνίτες και νυν στελέχη του δημοσίου είναι οι Ομπάμιες της Ελλάδας. Είναι τα παιδιά της συναίνεσης, που μοιράζουν παιχνίδι μεταξύ όλων των φορέων, είναι τα παιδιά του συμβιβασμού. Μόνο που εδώ το κάνουν κάτω από το τραπέζι και οι ενέργειες αφορούν συνήθως σκοτεινές συναλλαγές, ροή μαύρου πολιτικού χρήματος στα ταμεία των κομμάτων και στις τσέπες των στελεχών. Είναι τα παιδιά της διαφθοράς και του κράτους εν κράτει. Και ως καλοί σοσιαλιστές, τα παίρνουν από τους φορολογούμενους, τα ταμεία της ΕΕ και των δημόσιων επενδύσεων. Δεν τους κουνάει κανένας γιατί είναι πολύτιμοι στο σύστημα. Απαραίτητοι για την ισορροπία του και έμπειροι, αρμόδιοι για να εξαγγέλουν τη διαφθορά χωρίς να τους στριμώχνει κανείς.

    ReplyDelete
  10. Μεσούτ δε σε πιάνω. Κι η λαϊκοδεξιά τι είναι; πρώην κκ;

    ReplyDelete
  11. Όχι ρε γμόσιε. Δεν δαιμονοποιώ τους μεν κι αφήνω τους δε απ'έξω. Όταν έχεις κυβέρνηση ΝΔ όμως δεν βάζεις νδες και λοιπούς του χώρου μπροστά, βάζεις συνασπισμίτες, κνίτες κλπ. Όταν τρέχεις διαγωνισμούς με λεφτά του δημοσίου και της ΕΕ, βάζεις επικεφαλείς των επιτροπών αξιολόγησης "σοσιαλιστές" καθηγητές και ειδικούς γιατί θεωρούνται ουδέτεροι και αντικειμενικοί. Από εκεί και πέρα αυτοί απορροφούν όλη την ευθύνη και από κάτω γίνεται μοίρασμα χρημάτων ανάλογα με τους συσχετισμούς δύναμης κι εξουσίας μεταξύ κομμάτων. Είναι οι καλύτεροι γιατί απορροφούν και εκμηδενίζουν αντιπολιτευτικούς κινδύνους από όλες τις πλευρές. Και με τη μερίδα του λέοντος για πάρτη τους και για τις ομάδες τους, οι οποίες ουκ ολίγες φορές αποτελούνται από άσχετους με αυτά αγαθούς τεχνοκράτες που δεν έχουν άλλον τρόπο ανταμοιβής του κόπου τους. Υπάρχουν βέβαια και ενεργοί κυβερνητικοί νδες που, αν και μετρημένοι στα δάχτυλα, μπορούν (και το κάνουν) να παίξουν οι ίδιοι αυτό το ρόλο, αλλά μη με βάζεις τώρα να σου μιλάω συγκεκριμένα γιατί θα θεωρηθώ και τίποτα συκοφάντης και θα έχουμε πάλι ιστορίες λογοκρισίας.

    Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί, εκτός από εξαγγελίες, δεν εφαρμόστηκε ποτέ ένα σύστημα διαχείρισης/παρακολούθησης/καταπολέμησης της διαφθοράς στο δημόσιο τομέα? Έστω και σε επίπεδο παρατήρησης που θα απέδιδε τους ελάχιστους μετρήσιμους δείκτες κάθε χρόνο ας πούμε για το πόσο κοστίζει μια συγκεκριμένη υπηρεσία του δημοσίου στους χρήστες της σε σχέση με το προβλεπόμενο κόστος, ή τι ξοδεύεται και πού σε σχέση με το τι έργο παράγεται? Δες την Αγγλία πχ να πάθεις πλάκα, και δες εμάς εδώ που κάναμε και σημαία εκλογής της ΝΔ την πάταξη της διαφθοράς. Ποιος να εφαρμόσει τι? Είναι τόσο διαπλεκόμενοι αυτοί οι αλήτες που όλοι οι πολιτικοί/κομματικοί κρύβονται πίσω από το πολιτικό κόστος, αδύναμοι και φοβισμένοι να κάνουν ο,τιδήποτε, μην τυχόν και τους πάρει η μπάλα. Με τον καιρό όμως και την απραξία που τους δέρνει, στερεύουν οι δικαιολογίες και γίνονται δυστυχώς και οι καθαρότεροι από αυτούς συνένοχοι καθώς εκ του αποτελέσματος αποδέχονται αυτή την κατάσταση που εξελίσσεται από κάτω τους. Κι άσε τον Παρμενίδη να λέει για τους κνίτες, εγώ δεν έχω τίποτα με αυτούς, αλλά για το κράτος εν κράτει, πίστεψε με, ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να κάνεις δουλειά είναι με ισορροπίες συσχετισμών και συμβιβασμούς. Απλά εμείς εδώ τη δουλειά την κάνουμε σωστά μόνο στο φαγοπότι, ενώ στις ΗΠΑ ο άλλος το κάνει για να λαδώσει (με την καλή έννοια) το σύστημα ξανά να κινηθεί από εκεί που είχε γίνει προπύργιο του νότου, του πετρελαίου και των οπλοεμπόρων.

    ReplyDelete
  12. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές στο lobbying, παρά του ότι είμαστε η μοναδική χώρα της ΕΕ που το έχουμε δαιμονοποιήσει, κι αυτό γιατί έτσι μπορούμε να το κάνουμε με την ησυχία μας κι αδιαφανώς κάτω από το τραπέζι εμποδίζοντας υγιείς δυνάμεις lobbying από το να μπούνε στο παιχνίδι ρίχνοντας λάσπη και με τη βοήθεια των διαπλεκόμενων ΜΜΕ να τους καίμε στην πυρά της αφελούς κοινής γνώμης.

    Να ένα στρατηγικό πλεονέκτημα για εμάς. Lobbying. Αν όλα αυτά τα lobby της ΕΕ βάζανε επικεφαλείς τους Έλληνες και κατά προτίμηση πρώην κυβερνητικούς-υπουργοδημοσιουπαλληλικούς φορείς ή/και κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, θα κάνανε πράγματα και θαύματα σου λέω. Ύψιστη τεχνογνωσία.

    ReplyDelete
  13. Article from the BBC.

    Stating the obvious, but still useful. Also interesting as a comparison between Greece and the UK (look at graphs showing deficit relative to GDP).

    http://news.bbc.co.uk/1/hi/magazine/7733794.stm

    ReplyDelete
  14. ventriloquist, διάβασε αν έχεις χρόνο και όρεξη το κεφάλαιο Driving in LA with a map of New York στο βιβλίο του Kotlikoff The Coming Generational Storm. Εκεί ο Κ. δίνει ρέστα σχετικά με το τι μετράμε επίσημα και ποιο πραγματικά είναι το συνολικό δημοσιονομικό βάρος της κάθε χώρας το οποίο σημειωτέον τιτλοποιείται και με λογιστικά αφανείς τρόπουςμεταφέρεται στις επόμενες γενιές. Η Αγγλία πάντως είναι από τα κράτη που έχουν μια σχετική άνεση στο θέμα αυτό, μάλιστα χρησιμοποιούν επίσημα και τη μέθοδο του generational accounting, εξού και υπάρχουν περιθώρια για γενναίες παρεμβάσεις με κρατικοποιήσεις τραπεζών κοκ όπως έγινε πρόσφατα.

    ReplyDelete
  15. Αρσένιος,τέως Κνίτης.
    Βάζω στοίχημα ότι θα είναι ΚΑΙ Μωραίτης,ίσως ΚΑΙ Αρκάς.
    Για να αποδιαφθοροποιηθεί η Ελλάδα πρέπει να στερηθούν του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι Μωραίτες για μια εικοσαετία.
    Γέμισε η Ελλάδα Φαυλόπουλους.

    ReplyDelete
  16. Π. Φαυλόπουλος.Αρμόδιος για την επανίδρυση του Κράτους.Για φαντάσου.Το ίδρυσαν οι παππούδες του το 1826.Το επανιδρύει αυτός τώρα.Τσ τσ τσ, σύγκρυο!

    ReplyDelete
  17. Αύριο αρχίζει το συνέδριο νεανικής επιχειρηματικότητας στην Αθήνα. Λέω να πάω καθώς προσπαθώ να δραστηριοποιηθώ επιχειρηματικά επιπλέον της κανονικής μου εργασίας, κι έχω πολλές απορίες. Ο βασικότερος προβληματισμός μου είναι η φθηνή και άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια κίνησης, ειδικά αυτή την περίοδο που οι αγορές δανεισμού περνάνε δύσκολες ημέρες. Ένα πράγμα με στενοχωρεί μόνο. Η πατερναλιστική προσέγγιση όλων αυτών των φορέων υποστήριξης και η μικρή επί της ουσίας σχέση τους με την επιχειρηματικότητα (περισσότερο αναφέρομαι στους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, εύχομαι οι φόβοι μου να αποδειχτούν λανθασμένοι). Φοβάμαι να μην ανακυκλωθούμε πάλι σε γενικολογίες και χιλιοειπωμένες θεωρητικολογίες ότι η επιχειρηματικότητα είναι καλή κλπ., όταν υπάρχουμε πολλοί που δεν είμαστε τελείως άσχετοι αλλά θέλουμε πρακτικές λύσεις, απαντήσεις και καθοδήγηση στις προσπάθειες μας. Τέλος πάντων, εύχομαι να συναντήσω πολλούς από εσάς τους διαχειριστές και τους σχολιαστές και να ανταλλάξουμε ιδέες και προβληματισμούς. Καλή συνέχεια.

    ReplyDelete
  18. parmie let it be dude. comfu is not biting the hook. try don instead. tell him he is being reading too much naytemporiki these days maybe he'll explode n rush back into the blog arena curse me and give u a toke (tzoura) of stock market news... pfff aaa... pff aaa...

    ReplyDelete
  19. The New York Times
    Tuesday, November 18, 2008 -- 12:03 PM ET
    -----

    Lieberman to Keep Chairmanship of Homeland Security Committee

    Democrats are letting Senator Joseph I. Lieberman keep his
    chairmanship of the Senate Homeland Security Committee,
    despite his support of the Republican presidential bid of
    Senator John McCain.

    Read More:
    http://www.nytimes.com/?emc=na


    Η αλλαγή του Ομπάμα θυμίζει την αλλαγή του Κλίντον. Συναίνεση, συμβιβασμός, συνεργασία. Δίνει μαθήματα εθνικής συνοχής και επιβολής εθνικών προτεραιοτήτων πάνω από μικροπολιτικές και προσωπικά συμφέροντα. Εμείς εδώ στην Ελλάδα με μια σειρά από εθνικά ζητήματα πότε θα μάθουμε?

    ReplyDelete
  20. Πολύ πέρα και πάνω από αυτό, ο κύριος κ. OBAMA έκανε την εξής θαυμάσια παρατήρηση,

    "We shall close down Guantanamo. America does not torture. We shall regain the moral stature of the United States of America."

    Eξαίρετος, εξαίρετος. ΄

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ και τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ;

    EMEIΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ το ΚΡΕΑΣ;;;;

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ τον ΒΑΒΥ DOC-MIKΡΟΚΕΦΑΛΑΚΗΝ ASSAD-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ της, δηλαδή την ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ που είναι το 75-85% των ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;;

    ReplyDelete
  21. KAI διερωτώμαι,
    "Θα μπορούσε άραγε ένας χαρισματικός αλλά ΜΗ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ να ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ αυτόν τον

    ΑΞΕΣΤΟ ΛΑΟ;;;"

    ReplyDelete
  22. OI AΘΛΙΟΙ του VICTOR HUGO;;;;;;

    ΟΧΙ

    είναι ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ του AΡXIKΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που ΕΚΜΑΥΛΙΣΕ και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ το ΕΘΝΟΣ

    Ακούστε συζήτηση,

    «Σου μιλώ παντελονάτα. Θέλω ένα ακίνητο και όχι τέσσερα που κάνουν ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες. Σου μιλώ πεντακάθαρα και όμορφα. Πεντακαθαρίδης. Θέλω να δώσω το ακίνητο σε ένα πραγματικά φουκαρά και φτωχό και μια αμοιβή για μένα 80.000. Το όφελος το δικό μου. Το όφελος το δικό σας, είναι 1 εκ. ευρώ: Το οικόπεδο που ζητάω, κάνει 300.000, εγώ ζητάω 80.000 ευρώ κι εσείς έχετε κέρδος 820.000. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει οικόπεδο - δύο κατοστάρικα», ακούγεται να λέει ο δικηγόρος (!).

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΓΟΜΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΣΧΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΛΗΤΟΠΑΣΟΚΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ το ΕΘΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Σας ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ

    ReplyDelete
  23. Μεγάλη πτώση του πληθωρισμού στο 4,5% στη Μ. Βρετανία
    «Ο πληθωρισμός αποτελεί πλέον παρελθόν», λένε οι ειδικοί.


    It is my personal belief that by early 2009, we shall witness deflationary trends in both Great Britain and the USA. The regular gasoline price has already fallen to as low as $ 1.69/gallon in certain US regions [compare with $ 1.37/gallon in 1982!! when your dearest Confucius arrived in the US].

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ουδέν κακόν αμιγές καλού.
    Στην Ελλάδα, βέβαια, ΔΕΝ θα πέσει η ζήτηση. Αλλίμονο, ΤΙ καθώς πρέπει σοσιαλιστές toykerAta είμαστε.
    ΑΛΛΑ και αν έπεφτε, ο Αλογοσκούφης θα φρόντιζε να ανεβάσει τις τιμές αυξάνοντας τα ποσοστά φορολογίας.
    ΕΤΣΙ έκανε το αλητόπαιδο και πριν 2 χρόνια στα φθηνά σιγαρέττα. Τα LEADER κόστιζαν 0.80 euro και διπλασίασε τον φόρο και την τιμή τους σε $ 1.50 εν μιά νυκτί!! Ο ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΣ! Τώρα κοστίζουν περίπου 2 ευρώ.

    ReplyDelete
  24. Aααααααααααααααααααααα

    ΔΕΝ σας είπα το άλλο.

    Από χθες είχα μιά φαγούρα διότι ΔΕΝ ήξερα ποιός θα πάρει την σημαία του Πολυτεχνείου, το "ΣΥΜΒΟΛΟ της ΑΝΤΙ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ"

    Τώρα λέω να πάω να αφοδεύσω

    ReplyDelete
  25. Κομφούκιος"Τώρα λέω να πάω να αφοδεύσω"

    Κομφούκιε,«Σου μιλώ παντελονάτα. Σου μιλώ πεντακάθαρα και όμορφα. Πεντακαθαρίδης." Αμα ασχοληθείς ξανα με το έντερό σου θα έλθω εκεί στη Ραμάλα που μένεις και θα στο βουλώσω.Ανάγωγε,εντερολάτρη,εντεροφυλόφιλε!

    ReplyDelete
  26. Καλημέρα και καλώς επέστρεψες Κομφούκιε.

    Ερώτηση προς ιατρούς σχολιαστές, τι γνώμη έχετε για τα μέτρα που παρουσιάζονται στο παρακάτω link?

    http://www.guardian.co.uk/world/2008/oct/28/driving-chest-size-vietnam

    Σόρυ Γ700, λίγο άσχετο το άρθρο, αλλά το βρήκα γαργαλιστικό.

    ReplyDelete
  27. Η γλώσσα αυτή στην οποία αναφέρεσαι Κομφού είναι η γλώσσα του πεζοδρομίου και του υποκόσμου. Οι ίδιοι στις αίθουσες των δικαστηρίων και στους δημόσιους χώρους μεταμορφώνονται σε γλωσσικές πεταλούδες. Τα δύο βερμπαλιστικά πρόσωπα της διαπλοκής.

    ReplyDelete
  28. Επίσης άσχετο άρθρο αλλά πολύ ενδιαφέρον και για εμάς στο παρακάτω link.

    http://www.guardian.co.uk/technology/2007/sep/27/guardianweeklytechnologysection.it1

    Στην Ελλάδα τα στατιστικά στοιχεία κυριολεκτικά σταμάτησαν το 2004. Καλή η συζήτηση περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Πρόσβαση στα δημόσια δεδομένα πότε θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε?

    ReplyDelete
  29. @ ευαγγελοσ

    Το διάβασα το άρθρο, το οποίο φαίνεται ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ, αλλά ο κοσμάκης του ΒΙΕΤΝΑΜ το παρεξήγησε.

    ΔΕΝ απαιτεί γνώσεις ιατρικής, η απόφαση που παρθηκε. Είναι ΘΕΜΑ Φυσικής του Γυμνασίου.

    1) ΜΑΖΑ του ΑΤΟΜΟΥ
    F = m . γ, όπου, F η δύναμη από τυχόν ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, m, η MAZA του ΟΔΗΓΟΥ του bike, και γ η προσδιδόμενη ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ. ΑΡΑ, η μάζα του μοτοσυκλετιστή και η επιτάχυνση είναι αντιστρόφως ανάλογες. Ηλίου φαεινότερο ότι γιά δεδομένη (σταθερή δύναμη σύγκρουσης), όσο μικρότερη η μάζα τόσο μεγαλύτερη η επιτάχυνση. Γιά ένα μικρόσωμο άτομο ΚΑΙ μικρή ακόμα δύναμη ΜΠΟΡΕΙ να προκαλέσει θάνατο.

    2) ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΘΟΥΣ

    Force / Area = Pressure.

    Again, όσο μικρότερη η επιφάνεια επί της οποίας θα ασκηθεί μιά δύναμη, τόσο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ η επ' αυτής ΠΙΕΣΗ - όπερ έδει δείξαι.

    ΟΡΘΟΤΑΤΗ η ΑΠΟΦΑΣΗ των ΑΡΧΩΝ και θέλω να πιστεύω ότι δεν προέρχεται εκ του πονηρού, δλδ περιορισμό κατανάλωσης καυσίμων κλπ, αλλά από ενδιαφέρον γιά την Υγεία και καλώς έχειν των πολιτών.

    ReplyDelete
  30. Ό,τι και ναχει Κομφού, ορθή ακούγεται κι εκ του πονηρού, κι εκ του ιατρικού. Ευκαιρία για τα μηχανάκια καύσης εναλλακτικής ενέργειας να ορμήσουν στην αγορά. Κι εκεί αυτή είναι τεράστια.

    ReplyDelete
  31. H παράσταση 31 την οποία κάποιοι από εμάς παρακολουθήσαμε χτες είναι εξαιρετική.

    Σήμερα στις 11 το βράδυ η εκπομπή Αποδείξεις κάνει αφιέρωμα στη γενιά των 700 ευρώ με συμμετοχές και από τη g700

    ReplyDelete